23 de des. 2009

Bhakti ioga


En aquestes dates en que acostumem a fer trobades amb la família, amb els amics, amb els companys de feina, sempre reunint-nos al voltant d'una taula. El meu grup de hata ioga i els companys de tai-txi, estimulats per la nostra professora i amiga Tara, vàrem canviar el tradicional sopar de Nadal (on, tot s'ha de dir, cadascú portava la seva millor recepta i menjàvem com a reis)per una celebració iogui: el bhakti ioga.
Aquesta disciplina es basa en l'estimació, és a dir, com a qualsevol tipus de ioga busca l’harmonia, però en aquest cas ho fa mitjançant l'estimació.

Ahir dia 22, després de continuar tan pobres com sempre, vàrem fer aquesta celebració en un ambient màgic, ple d'espelmes i de "carinyo".
Cadascú va tenir las seva oportunitat per expressar allò que volgués, ja fossin pensaments, reflexions o fins i tot, recitar un poema de Nadal.
A més vàrem cantar i fer vibrar alguns mantras i com a cloenda ens vàrem abraçar.

Sé que hi ha molt escèptic, i que quan es veu des de fora pot semblar que som una mica excèntrics o fins i tot “frikies”, però la veritat, es que ahir vaig sortir d'allà amb una sensació de plenitud molt especial.

Gràcies Tara!

I gràcies a tots els companys i companyes, tant els què varen poder formar part de l’experiència d'ahir com els que no vàreu poder venir.
Bones Festes a tothom!!

Una proposta: aquest cap d'any, després del raïm no us doneu els típics petons, sinó que us abraceu, ben fort, ja veureu quant és de gratificant